Het succes van Henny bij Return2Work

Het succes van Henny bij Return2Work

Het succesverhaal van Henny. Wij hebben Henny leren kennen als een zeer gemotiveerde en vrolijke jongedame. Wij hadden direct bij de start alle vertrouwen erin dat zij binnen niet al te lange tijd weer een baan zou hebben. Henny wilde zelf ook heel graag aan het werk en stond open voor uiteenlopende functies. Met de begeleiding van onze coaches en in samenwerking met onze intercedenten en Henny zelf, zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe geschikte functie en hebben we deze gevonden in ons netwerk. Henny is nu werkzaam bij de Kijkshop en heeft het daar erg naar haar zin. Ze heeft te horen gekregen dat haar contract verlengd zal worden met een jaar. Henny voelde zich bij de start al erg thuis bij Return2Work en houdt daarom nog regelmatig contact met ons of komt voor een gezellig praatje en een bakje koffie langs.

Return2Work is een re-integratiebureau met meer dan 10 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van mensen. Buiten het begeleiden van onze cliënten naar werk, helpen wij ook mensen van uiteenlopende problematiek af, zodat de stap naar de arbeidsmarkt waar mogelijk kan worden vergemakkelijkt. Wij streven naar een duurzame plaatsing van onze cliënten.

Dat ons concept werkt blijkt wel uit de cijfers. Met een plaatsingspercentage van onze cliënten staan wij bijvoorbeeld op 91%. Op klanttevredenheid scoren wij een 8,9! Daarbij komt dat wij landelijk op nummer 1 staan met sociale activering. Daar zijn wij natuurlijk trots op, want deze cijfers staan voor blije mensen die weer kunnen deelnemen aan het arbeidsproces.

Kijk op: www.return2work.nl voor meer informatie

gepubliceerd op: 19-12-2016