Emma at Work @Work!

Emma at Work @Work!

Emma at Work, in 2006 opgericht in het Emma Kinderziekenhuis/AMC, begeleidt jongeren van 15 tot 30 jaar met een chronische ziekte of lichamelijke beperking naar een zelfstandige toekomst. Het is belangrijk voor deze jongeren om vanaf jongs af aan werkervaring op te doen om op die manier de kansen op een (financieel) zelfstandige toekomst te vergroten.

Emma at Work bemiddelt deze jongeren naar werk in de vorm van bijbanen, vakantiebanen of vaste banen. Daarnaast biedt Emma at Work vanuit het ExperienceLAB begeleiding in de vorm van individuele coaching, worden workshops met focus op CV en solliciteren georganiseerd en is er voor jongeren de mogelijkheid om zich te laten koppelen aan een mentor, een professional uit het bedrijfsleven, om samen te leren door te ervaren.

Een chronische ziekte of lichamelijke beperking hoeft geen belemmering te zijn op de arbeidsmarkt. Belangrijk is voor jongeren om zich te ontwikkelen en te kijken naar de mogelijkheden. Binnen het grote netwerk van Emma at Work van mooie bedrijven zijn voor jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking volop kansen om aan de slag te gaan in een uitdagende en passende functie.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de website | Interesse? info@emma-at-work.nl of 020-5664773

gepubliceerd op: 29-03-2017