Meer informatie voor Gemeenten


"...Voor organisaties en werkgevers biedt Werken&Jij een platform om geschikte kandidaten te vinden voor activiteiten of vacatures. En dit alles in een veilige omgeving, wat voor de kandidaten een belangrijke voorwaarde is..."


De toetreding van mensen met verminderd arbeidsvermogen tot de arbeidsmarkt is één van de grote uitdagingen voor bijna alle gemeenten voor de komende jaren. De gemeente is verantwoordelijk voor inwoners met verminderd arbeidsvermogen die ondersteuning nodig hebben.

Gemeenten zet Werken&Jij in voor het zichtbaar maken van werkzoekende en geplaatste kandidaten van de doelgroep en de invulling van het participatiebeleid. Met een laagdrempelig en eenvoudig platform dat mensen met verminderd arbeidsvermogen op een sympathieke manier onder de aandacht brengt bij werkgevers in de regio.

Bekijk hier onze korte film

Vraag en aanbod

Gemeenten werken samen met maatschappelijke partners aan de herstructurering van het sociaal domein, zodat ook kwetsbare inwoners in staat worden gesteld actief mee te doen.

Werken&Jij sluit aan op bestaande kanalen en legt de verbinding tussen vraag en aanbod, hiermee neemt de kans op plaatsingen toe.

Zorgvuldig en duurzaam naar werk

Met een eigen toegangspunt presenteren en beheren gemeenten kandidaten. Jobcoaches of begeleiders valideren de profielen en voorzien deze van een arbeidsmatig advies. Werkgevers en kandidaten kunnen vrij zoeken in een toegankelijke, goed gecontroleerde, geselecteerde en begeleide database.

Reacties komen direct binnen bij de belanghebbenden. Bovendien is het platform schaalbaar naar andere doelgroepen.Meedoen?