Verzorgende met hart voor de oudere mens

Voornaam: Manon
Woonplaats: Nieuwegein
Leeftijd: 29
Uren per week: 20 - 24
Branches: Zorg & Welzijn

Dit profiel is gevalideerd door een Jobcoach en een toezichthouder

Wie ben ik?

Wat ik leuk vind is het contact met de bewoners. De blijheid van de mensen is voor mij een motivatie om mijn werk extra goed te doen. Uit de reacties van collega's in het verleden maak ik op dat het goed samenwerken is met mij. Meestal ben ik heel vrolijk en probeer ik het beste van een situatie te maken.

Wat kan ik?

Waar ik goed in ben is het verzorgen van de bewoners, zoals douchen en aankleden. Inmiddels heb ik al bij verschillende verzorgingshuizen gewerkt, waar ik de ADL zorg heb geleverd. Hierbij heb ik ook tilliften gebruikt.

Je kunt erop vertrouwen dat ik mijn gemaakte afspraken ook nakom. Het werken met computers gaat mij goed af. Pas als mijn taak is volbracht, stop ik. Klantvriendelijkheid vind ik belangrijk. Op tijd komen is voor mij absoluut geen probleem. Het werk neem ik serieus en zet me in voor kwaliteit. Ik werk volgens de regels.

Waar heb ik hulp bij nodig?

Ondersteuning in de vorm van duidelijke uitleg, en een keer voordoen bij mogelijke moeilijke situaties. In de samenwerking met collega's, heb ik soms verduidelijking nodig in de communicatie. Voor mij is het prettig om een vast aanspreekpunt te hebben.

Wat zoek ik?

Graag wil ik bovenstaande werkzaamheden verrichten bij de somatische doelgroep.

Meer informatie