Talent houtbewerking en vloerenleggger zoekt werk in omgeving Dordrecht

Voornaam: Michel
Woonplaats: Dordrecht
Leeftijd: 34
Uren per week: 20 - 40
Branches: Bouw, Overheid & Non profit, Techniek & Industrie, Transport & Logistiek, Overig

Dit profiel is gevalideerd door een Jobcoach

Wie ben ik?

Ik ben Michel. Ik ben 27 jaar oud. School was nooit mijn ding, die concentratie om stil te zitten en te lezen en schrijven kon ik niet opbrengen. Gelukkig heb ik een talent: dat is met hout werken. Alles wat ik zie kan ik van hout maken. Meubels, kasten, steigerhouten tafels, houten vloeren leggen. Met mijn zaagmachine en het beschikbare hout maak ik alles wat ik wil. Ik wil mijn talent graag inzetten in mijn werk. Ik ben gemotiveerd, ik ben fysiek sterk, een gezellige collega die graag samenwerkt. Ik ben op mijn best als ik duidelijke aansturing krijg van iemand die ook passie heeft voor het vak. Dan heb je aan mij een betrouwbare en betrokken werknemer.

Wat kan ik?

Hout bewerken, vloeren leggen, steigerhouten meubelen maken, werken met rabbatdelen, meubelen monteren.

Je kunt erop vertrouwen dat ik mijn gemaakte afspraken ook nakom. Werken geeft mij energie en enthousiasme. Klantvriendelijkheid vind ik belangrijk. Door nauwkeurig te werken maak ik zo min mogelijk fouten. Ik zie er verzorgd uit. Anderen zien mij als teamspeler en ik vind het prettig om samen te werken. Het werk voer ik met verstand van zaken zelfstandig en op tijd uit.

Waar heb ik hulp bij nodig?

Ik heb een Wajong-uitkering (indicatie doelgroep register) omdat ik moeite heb om mij te concentreren en veel informatie te verwerken. Als ik mij bezighoud met onderwerpen die mij interesseren gaat dit goed. Mijn leermethode is (voor)doen. Uitgebreide papieren handleidingen zijn niet aan mij besteed.

Ik ben op mijn best als de werksfeer goed is, als ik samen kan werken met mensen die passie hebben voor het vak, als ik aansturing krijg en 1 taak tegelijk kan aanpakken. Nóg beter ben ik als ik in een rustige omgeving werk en als er voorspelbaarheid wordt geboden (van tevoren weten wat er van mij verwacht wordt).

Wat zoek ik?

Ik wil graag van mijn hobby mijn werk maken. Werken met hout! Houten/laminaat vloeren leggen of meubelen maken/monteren.

Meer informatie