Spontane jongedame zoekt een licht administratieve baan in een sociale omgeving

Voornaam: Deleny
Woonplaats: Ede
Leeftijd: 25
Uren per week: 12 - 24
Branches: Drukkerij & Uitgeverij, Handel & Groothandel, Onderwijs & Opleiding, Overheid & Non profit, Zorg & Welzijn

Dit profiel is gevalideerd door een Jobcoach

Wie ben ik?

Ik ben een rustig, sociaal en enthousiast. Mensen vinden het leuk om met mij samen te werken, een goede sfeer in het team vind ik heel belangrijk. Ik ben heel gemotiveerd om te werken.

Wat kan ik?

Ik heb stage gelopen als receptioniste waarbij ik ook de telefoon beantwoordde en licht administratief werk deed. Hier vond ik vooral de administratie erg leuk. Ook het ontvangen van mensen deed ik hier graag. Nu loop ik nog stage op een basisschool. Hier mag ik allerlei taken doen ter ondersteuning van de leerkracht. Het oefenen met de kinderen en de afwisseling in taken vind ik erg leuk.

Je kunt erop vertrouwen dat ik mijn gemaakte afspraken ook nakom. Pas als mijn taak is volbracht, stop ik. Werken geeft mij energie en enthousiasme. Door nauwkeurig te werken maak ik zo min mogelijk fouten. Bij veranderingen pas ik mij aan. Overzichtelijk en netjes werken vind ik belangrijk. Anderen zien mij als teamspeler en ik vind het prettig om samen te werken.

Waar heb ik hulp bij nodig?

Als er veel dingen tegelijk gevraagd worden, dan raak ik het overzicht kwijt. Als ik een goede uitleg krijg en een lijstje met taken dan kan ik goed zelfstandig mijn werk doen. Vanwege mijn beperkingen kan ik niet fulltime werken, 4 of 5 uur per dag is maximaal.

Wat zoek ik?

Ik kom net van school en ik weet nog niet precies wat ik echt leuk vind en waar ik echt goed in ben. Ik wil van alles aanpakken en graag verder leren in mijn werk.

Meer informatie