Nauwkeurige, klantvriendelijke jongeman zoekt werk

Voornaam: Daan
Woonplaats: Driebergen-rijsenburg
Leeftijd: 29
Uren per week: 20 - 24
Branches: Facilitair, Overheid & Non profit, Zorg & Welzijn

Dit profiel is gevalideerd door een Jobcoach

Wie ben ik?

Contact met verschillende typen mensen vind ik leuk. Dat ik dan ook nog iets voor een ander kan betekenen maakt het nog leuker. Als uitgangspunt hanteer ik het goede in ieder mens.

Wat kan ik?

Op de juiste manier afhandelen van telefoongesprekken als telefonist. Ik kan goed met een computer werken. Op tijd komen is voor mij vanzelfsprekend. Net als het nakomen van gemaakte afspraken en werken volgens de regels.

Je kunt erop vertrouwen dat ik mijn gemaakte afspraken ook nakom. Het werken met computers gaat mij goed af. Werken geeft mij energie en enthousiasme. Klantvriendelijkheid vind ik belangrijk. Door nauwkeurig te werken maak ik zo min mogelijk fouten. Ik zie er verzorgd uit. Ik werk volgens de regels.

Waar heb ik hulp bij nodig?

Ik vind het lastig om meerdere dingen tegelijk te moeten doen. Duidelijk aangeven wat er precies moet gebeuren helpt mij ook. Omdat ik blind ben mis ik non-verbale communicatie waardoor ik soms dingen verkeerd interpreteer. Brailleleesregel en spraaksoftware (de computer praat tegen mij) zijn een absolute must.

Wat zoek ik?

Ik zoek werk als telefonist. Administratief werk past ook bij mij. Vanwege mijn blind zijn moet het administratief werk wel digitaal toegankelijk zijn. Het werken met Word en eenvoudige Excel documenten gaat mij goed af. Het bijhouden van een klantenbestand is een mooi voorbeeld daarvan. Eerdere ervaringen hebben geleerd dat scan-werkzaamheden voor mij moeilijk uitvoerbaar zijn.

Meer informatie