Jongeman (19) zoekt werk regio Breda, fulltime

Woonplaats: Breda
Leeftijd: 25
Uren per week: 28 - 40
Branches: Bouw, Detailhandel & Winkel, Facilitair, Handel & Groothandel, Transport & Logistiek

Dit profiel is gevalideerd door een Jobcoach

Wie ben ik?

Ik ben mervin,

Ik woon sinds kort zelfstandig in breda.

Ik ben goed in communiceren en vind het fijn om een collega of meerdere om mij heen te hebben tijdens het werk.

buiten het werk om fitness ik veel en vind het fijn om buiten te zijn.

Wat kan ik?

Ik leer het snelst door te oefenen in de praktijk.

ik houd me aan gemaakte afspraken.

Ik kom op tijd en geef het netjes aan als ik door omstandigheden verhinderd wordt.

Ik kan netjes werken als op mijn eigen tempo kan werken.

Als ik hulp nodig heb of vragen heb stel ik die netjes.

Je kunt erop vertrouwen dat ik mijn gemaakte afspraken ook nakom. Pas als mijn taak is volbracht, stop ik. Ik kan verbanden zien en logisch nadenken. Op het werk heb ik oog voor onderlinge verhoudingen. Ik zie er verzorgd uit. Anderen zien mij als teamspeler en ik vind het prettig om samen te werken. Op tijd komen is voor mij absoluut geen probleem.

Waar heb ik hulp bij nodig?

Het is belangrijk dat ik goed ingewerkt wordt op mijn nieuwe functie. Iemand moet mij duidelijk uitleggen wat er van mij verwacht wordt, hoe ik mijn werkzaamheden moet uitvoeren en in welke volgorde. Daarnaast is het fijn als iemand de werkzaamheden een keer voor doet en mij ondersteunt als ik voor de eerste keer zelf de werkzaamheden ga uitvoeren. Het is belangrijk dat ik van te voren weet op welke dagen en tijden ik moet werken. Een planning kan mij helpen bij het indelen van mijn werkdag en het uitvoeren van de werkzaamheden. Er moet geen sprake zijn van deadlines of productiepieken. Ik moet op mijn tempo de werkzaamheden uit kunnen voeren, zodat ik de gelegenheid krijg om netjes te werken en een goed eindresultaat af te leveren.

Wat zoek ik?

Een baan voor in eerste instantie 4 dagen per week, geen oproep of flexwerk, dit zorgt voor teveel onrust en onduidelijkheid. Een vast aantal uren per week is belangrijk.

Schilderen spreekt mij aan, maar ik heb hiervoor geen opleiding gevolgd. Bijrijder, stratenmaker, Vuilnisman, distributiecentrum/orderpicker, of werken met sport lijkt me leuk.

Meer informatie