Hardwerkende enthousiaste jongeman

Voornaam: Marc
Woonplaats: Baarn
Leeftijd: 26
Uren per week: 20 - 32
Branches: Detailhandel & Winkel, Handel & Groothandel, Techniek & Industrie, Transport & Logistiek

Dit profiel is gevalideerd door een Jobcoach
Kandidaat is aan het werk!

Wie ben ik?

Ik ben Marc 24 jaar woonachtig te Baarn. Ik wil graag een baan waarbij ik mijn energie in kwijt kan. Ik hou er niet van om veel doeloze tijd tussen opdrachten door te hebben. Ik werk graag en ben flexibel in mijn werktijden mits dit wel van te voren met mij is besproken. Ik ben een leuke collega en heb ook wat voor mijn collega's over. Naast mijn werk ben ik dit aankomende jaar nog bezig met mijn MBO opleiding detailhandel niveau 2. Ik moet hiervoor nog wel wat opdrachten op mijn werkplek kunnen doen die ik moet aftekenen voor school.

Wat kan ik?

Ik heb ervaring in het werken in de supermarkt op alle afdelingen die in de supermarkt voorkomen. Ik heb mijn rijbewijs en weet goed de weg waardoor ik pakketen kan wegbrengen.

Ik kan goed lezen en schrijven en opdrachten uitvoeren als de uitleg duidelijk is.

Je kunt erop vertrouwen dat ik mijn gemaakte afspraken ook nakom. Pas als mijn taak is volbracht, stop ik. Werken geeft mij energie en enthousiasme. Als ik een taak krijg, begrijp ik snel wat er moet worden gedaan. Ik kan verbanden zien en logisch nadenken.

Waar heb ik hulp bij nodig?

Ik kan druk en chaotisch zijn in mijn hoofd. Het is dan fijn als ik duidelijk weet waar ik mij op moet richten tijdens het werk anders kan ik slordig worden. Ik kan goed naast collega's werken maar echt samenwerken is wat lastiger voor mij omdat ik een stoornis in het autitisch spectrum heb. Ik kan moeilijk nee zeggen waardoor ik over mijn grenzen heen kan gaan.

Wat zoek ik?

Een leuk bedrijf wat niet te groot is. Ik zoek een baan waarin ik mij kan ontwikkelen en waarbij ik kan laten zien dat ik een waardevolle kracht ben. Een goede sfeer binnen het bedrijf met niet al te veel prestatie druk maakt dat ik beter kan werken.