Hard werkende, leergierige en zeer gemotiveerde jongedame

Voornaam: Eva
Woonplaats: Ede
Leeftijd: 31
Uren per week: 20 - 32
Branches: Handel & Groothandel, Overheid & Non profit, Zakelijke dienstverlening, Zorg & Welzijn, Overig

Dit profiel is gevalideerd door een Jobcoach
Kandidaat is aan het werk!

Wie ben ik?

Ik ben een harde werker, erg leergierig en zeer gemotiveerd. Ik pak alles met beide handen aan. Ik vind het prettig om in een team te werken en ben altijd op zoek naar uitdagingen in mijn werk. Op dit moment werk ik als dierenartsassistente en als dierverzorger bij een dierenasiel.

Wat kan ik?

Ik ben breed inzetbaar in veel functies. Vanuit mijn functie als dierenartsassistente heb ik ervaring met baliewerkzaamheden, administratie, apotheek, laboratorium en anesthesie. Ik ben klantgericht, sociaal, geduldig en oplossingsgericht. Verder ben ik flexibel in mijn uren en taken.

Je kunt erop vertrouwen dat ik mijn gemaakte afspraken ook nakom. Klantvriendelijkheid vind ik belangrijk. Ook bij werkdruk, tegenslag of teleurstelling blijf ik mijn werk goed doen. Op een effectieve en efficiente manier plan ik mijn werkzaamheden in om doelen te bereiken. Anderen zien mij als teamspeler en ik vind het prettig om samen te werken. Het werk voer ik met verstand van zaken zelfstandig en op tijd uit. Het werk neem ik serieus en zet me in voor kwaliteit.

Waar heb ik hulp bij nodig?

In mijn dagelijkse werkzaamheden heb ik eigenlijk geen extra begeleiding of hulp nodig. Vanwege mijn medische urenbeperking ben ik toegelaten tot het doelgroepregister.

Wat zoek ik?

Ik ben op zoek naar een uitdagende functie waar ik mijzelf in kan blijven ontwikkelen. Werken in teamverband vind ik belangrijk. Ik sta open voor verschillende functies. Ik heb een opleiding afgerond tot dierenartsassistent, maar dit is een brede en veelzijdige opleiding waarmee ik verschillende functies kan gaan uitvoeren. Zoals ook bovenstaand beschreven staat.