Geef mij aantal minuten en de administratief werkzaamheden is geordend!

Voornaam: LĂ©jon
Woonplaats: Houten
Leeftijd: 28
Uren per week: 20 - 40
Branches: Automatisering & IT, Personeel & Arbeid, Transport & Logistiek, Zakelijke dienstverlening, Overig

Dit profiel is gevalideerd door een Jobcoach

Wie ben ik?

Een energieke Nederlandse recordhouder op de 100m en 200m voor doven en slechthorenden met brede interesse in computer en programma's. Is analytisch en doelgericht ingesteld. Staat altijd open voor nieuwe uitdagingen!

Wat kan ik?

Diverse administratieve werkzaamheden waaronder personeelszaken en backoffice. Ik heb veel kennis met diverse software's. Software waar ik vaak mee heb gewerkt zijn Microsoft Office en Wordpress.

Je kunt erop vertrouwen dat ik mijn gemaakte afspraken ook nakom. Het werken met computers gaat mij goed af. Ik kan verbanden zien en logisch nadenken. Bij veranderingen pas ik mij aan. Overzichtelijk en netjes werken vind ik belangrijk. Ik zie er verzorgd uit.

Waar heb ik hulp bij nodig?

Aangezien ik slechthorend ben kan ik niet gaan telefoneren wat vaak wel nodig is bij administratieve werkzaamheden. Ondersteuning bij het telefoneren is dan gewenst.

Wat zoek ik?

Ik ben op zoek naar een klein of middelgrote bedrijf waar administratieve werkzaamheden nodig zijn. De reden waarom ik een klein of middelgrote bedrijf zoek is vanwege het deeltijd opleiding die ik in de toekomst wil gaan volgen. Wanneer ik een deeltijdopleiding volg moet ik flexibel kunnen zijn binnen het bedrijf om af en toe naar ander afdeling te gaan voor aantal studieopdrachten.

Meer informatie