Enthousiaste recruitment medewerker

Woonplaats: De goorn
Leeftijd: 28
Uren per week: 20 - 24
Branches: Personeel & Arbeid, Zakelijke dienstverlening

Dit profiel is gevalideerd door een Jobcoach
Kandidaat is aan het werk!

Wie ben ik?

Sinds mijn geboorte heb ik een visuele beperking. In januari 2015 ben ik geslaagd voor de mbo-opleiding secretaresse op niveau 3. Daarnaast ben ik in oktober jl. begonnen met de studie Basiskennis boekhouden, deze opleiding hoop ik in juni af te ronden.

Wat kan ik?

Tijdens mijn stageperiode heb ik onder meer werkzaamheden uitgevoerd op het gebied van werving en selectie, zoals het reageren op binnengekomen sollicitaties en het plannen van sollicitatiegesprekken. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor het afhandelen van binnenkomende telefoongesprekken en het archiveren van cv's en sollicitatiebrieven. Deze werving- en selectietaken vond ik erg leuk om te doen omdat ik hiermee een positieve bijdrage kon leveren aan het werven van passende, enthousiaste nieuwe medewerkers.

Je kunt erop vertrouwen dat ik mijn gemaakte afspraken ook nakom. Het werken met computers gaat mij goed af. Door nauwkeurig te werken maak ik zo min mogelijk fouten. Op een effectieve en efficiente manier plan ik mijn werkzaamheden in om doelen te bereiken. Anderen zien mij als teamspeler en ik vind het prettig om samen te werken.

Waar heb ik hulp bij nodig?

Sinds mijn geboorte heb ik een visuele beperking. In de praktijk betekent dit dat ik moeite heb met het lezen van kleine letters. Hiervoor maak ik gebruik van een aanpassing op de computer en gebruik ik voor de documenten die niet digitaal zijn een loep, hierdoor kan ik mijn beeldschermwerk en leestaken goed uitvoeren.

Wat zoek ik?

Ik vind het leuk om in een team te werken, omdat je veel van elkaar kunt leren maar ik kan ook goed zelfstandig werken. Verder ben ik accuraat en heb ik een dienstverlenende instelling.