Enthousiaste en gemotiveerde vrouw zoekt werkervaringsplek

Voornaam: Marian
Woonplaats: Nunspeet
Leeftijd: 61
Uren per week: 4 - 8
Branches: Detailhandel & Winkel, Overheid & Non profit, Transport & Logistiek, Zorg & Welzijn

Dit profiel is gevalideerd door een Jobcoach en een gedragsdeskundige!

Wie ben ik?

Je kunt erop vertrouwen dat ik mijn gemaakte afspraken ook nakom. Klantvriendelijkheid staat hoog in mijn vaandel. Overzichtelijk en netjes werken vind ik belangrijk. Schriftelijke zaken kan ik op een heldere, correcte manier overbrengen. Het werk neem ik serieus en zet me in voor kwaliteit.

Wat kan ik?

Mijn werkervaring is zeer gevarieerd: secretarieel/administratief bij meerdere bedrijven, waaronder ook overheidsinstellingen. Diverse functies bij PostNL, maar ook vrijwilligerswerk met mensen met een verstandelijke beperking.

Ik heb goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.

Je kunt erop vertrouwen dat ik mijn gemaakte afspraken ook nakom. Klantvriendelijkheid vind ik belangrijk. Overzichtelijk en netjes werken vind ik belangrijk. Schriftelijke zaken kan ik op een heldere, correcte manier overbrengen. Het werk neem ik serieus en zet me in voor kwaliteit.

Waar heb ik hulp bij nodig?

Het is voor mij prettig wanneer ik een vast aanspreekpunt en een goed verlichte werkplek heb. Door visusproblemen is het voor mij niet meer mogelijk om de hele dag beeldschermwerk te doen. Overigens heb ik de beschikking over aanpassingen voor de computer waardoor beperkt computerwerk mogelijk is.

Wat zoek ik?

Ik zoek een werkervaringsplek (in eerste instantie voor ca. 8 uur) die ik wil combineren met mijn werk bij de gemeente (12 uur). Ik zou het liefst verschillende, afwisselende werkzaamheden willen doen. Het werken aan een balie/receptie waarbij ik met mensen kan omgaan, lijkt mij heel leuk, maar ik sta ook open voor andere werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het werken in een winkel of magazijn.

Meer informatie