Energieke jongeman op zoek naar een werkplek buiten waar lekker aangepakt wordt

Voornaam: Koen
Woonplaats: Ede
Leeftijd: 32
Uren per week: 28 - 40
Branches: Agrarisch & Groenvoorziening, Bouw, Handel & Groothandel, Techniek & Industrie, Transport & Logistiek

Dit profiel is gevalideerd door een Jobcoach

Wie ben ik?

Ik ben een echte aanpakker, ik hou fysiek bezig zijn en zoek daar ook mijn werk in. Ik werk het liefst in de buitenlucht dus banen in de groenvoorziening, bijrijder, verhuizer, vuilnisman, standbouwer etc. passen bij mij.

Wat kan ik?

Ik heb groene vingers, ben niet bang om hard te werken en ik ben heel erg gemotiveerd om te werken. Verder heb ik mijn VCA certificaat (geldig tot 2020)

Je kunt erop vertrouwen dat ik mijn gemaakte afspraken ook nakom. Pas als mijn taak is volbracht, stop ik. Het liefst begin ik zelf dan dat ik moet wachten op de actie van een ander, ik zoek graag naar nieuwe oplossingen. Klantvriendelijkheid vind ik belangrijk. Bij veranderingen pas ik mij aan. Graag leer ik nieuwe dingen. Ik werk hard voor een goed resultaat.

Waar heb ik hulp bij nodig?

Een werkplek waar ik niet in een te kleine ruimte werk met veel collega's om mij heen. Ik heb graag een vast aanspreekpunt die mij kent, mij opdrachten geeft en mij wat kan afremmen als dit nodig heeft. Ik ben erg impulsief en zeg soms dingen sneller dan ik ze door heb. Verder heb ik structuur nodig in mijn werk en ik werk graag zelfstandig volgens een planning of takenlijst.

Wat zoek ik?

Ik zoek een baan in de buitenlucht waar ik mijn energie kwijt kan. Ik wil wel graag wat leren in mijn werk en mij ontwikkelen in een baan die bij mij past. Ik ben erg handig en ik zou dan ook graag verschillende klussen willen doen. Werk in de groenvoorziening of in een klussendienst vind ik erg leuk.

Meer informatie