Dennis, 27 jaar, zoekt een baan als productiemederwerker / magazijnmedewerker!

Voornaam: Dennis
Woonplaats: Roosendaal
Leeftijd: 34
Uren per week: 36 - 40
Branches: Detailhandel & Winkel, Handel & Groothandel, Horeca & Recreatie, Techniek & Industrie, Transport & Logistiek

Dit profiel is gevalideerd door een Jobcoach

Wie ben ik?

Ik ben vriendelijk, behulpzaam en hou van een grapje maken, maar kan ook goed serieus werken. Ik ben zelfstandig en verantwoordelijk. Ook ben ik praktisch, handig en een harde werker.

Wat kan ik?

Ik kan op tijd komen en als ik door omstandigheden wat later ben, bel ik zelf naar degene met wie ik een afspraak heb dat ik wat later ben. Ik kan goed door werken, netjes werken en op tijd komen. In het verleden heb ik een aantal jaren als productiemedewerker en magazijnmedewerker gewerkt. Via de Permar in Ede was ik gedetacheerd bij Moba en ABB.

Je kunt erop vertrouwen dat ik mijn gemaakte afspraken ook nakom. Werken geeft mij energie en enthousiasme. Klantvriendelijkheid vind ik belangrijk. Op het werk heb ik oog voor onderlinge verhoudingen.

Waar heb ik hulp bij nodig?

Het is belangrijk dat ik op vaste dagen en tijden kan werken, zodat ik structuur in mijn week heb en een vast werkritme op kan bouwen. Oproep- of flexwerk is niet passend, dit houd ik moeilijk vol. Het is belangrijk dat ik een goede werkinstructie krijg bijvoorbeeld op een briefje of een duidelijke mondelinge uitleg waarbij de werkzaamheden een keer voorgedaan worden. Zo weet ik wat er van mij verwacht wordt en hoe ik mijn werk moet uitvoeren.

Reisafstand maximaal 15-20 km van Roosendaal, i.v.m. reizen per scooter.

Wat zoek ik?

Graag wil ik zo snel mogelijk fulltime aan de slag als productiemedewerker of magazijnmedewerker. Ook zou ik graag mijn heftruckcertificaat willen behalen, als die mogelijkheid er is. In het verleden heb ik wel eens mogen lassen, dit vond ik erg leuk om te doen, maar ik heb hier nog weinig ervaring in en nog geen papieren voor behaald. Het lijkt me wel erg leuk om mij hierin te kunnen ontwikkelen en papieren te behalen.

Meer informatie