Bikkel zoekt uitdaging!!

Voornaam: Roos
Woonplaats: Amsterdam
Leeftijd: 25
Uren per week: 20 - 32
Branches: Facilitair, Horeca & Recreatie, Onderwijs & Opleiding, Overheid & Non profit, Zorg & Welzijn

Dit profiel is gevalideerd door een Jobcoach, toezichthouder en een gedragsdeskundige!

Wie ben ik?

Mijn naam is Roos Huigens.

Ik ben heel positief ingesteld. Mensen vinden mij rustig, vrolijk, vriendelijk, behulpzaam, sociaal en loyaal. Ik kan goed met mensen omgaan.

In 2010 heb ik een hersenbloeding gekregen waaraan ik een aantal beperkingen heb overgehouden. Ik ben slechtziend en heb verlies van mijn kortetermijngeheugen. Ik heb spraak nodig om te kunnen lezen en mijn e-recorder om te kunnen onthouden.

Ik woon zelfstandig in een studentenwoning en kan zelfstandig reizen.

Wat kan ik?

Sinds kort heb ik mijn diploma MBO2 Dienstverlening behaald. Ik heb veel stage- en werkervaring opgedaan in de catering- en facilitaire sector. Dit is mij heel goed bevallen en hierin wil ik graag verder werken. Door mijn beperkingen heb ik bij aanvang intensieve begeleiding nodig om de handelingen aan te leren en eigen te maken. Als ik het eenmaal onder de knie heb kan ik de taken zelfstandig uitvoeren. Soms heb ik kleine aanpassingen nodig en daarbij is creatief meedenken wel fijn.

Pas als mijn taak is volbracht, stop ik. Werken geeft mij energie en enthousiasme. Ook bij werkdruk, tegenslag of teleurstelling blijf ik mijn werk goed doen. Ik zie er verzorgd uit. Ik werk hard voor een goed resultaat. Bij tegenslag ga ik net zo lang door tot het is geregeld. Ik werk volgens de regels.

Waar heb ik hulp bij nodig?

Hoe kun je mij helpen?

Door spullen weer op dezelfde plaats terug te zetten.

Door opdrachten/instructies te herhalen en mij de tijd te geven om die op mijn e-recorder op te nemen zodat ik deze nogmaals kan beluisteren.

Door gemaakte afspraken naar mij op de mail te zetten.

Accepteer dat ik mijn telefoon en oortjes in diverse situaties gebruik.

Help mij wegwijs te maken in een gebouw.

Wat zoek ik?

Ik zoek werk in de catering- of facilitaire sector. Het tempo moet niet al te hoog liggen.

Meer informatie