Administratieve pietje precies met fotografisch geheugen zoekt een leuke baan!

Voornaam: Arnoud
Woonplaats: Ede
Leeftijd: 43
Uren per week: 28 - 40
Branches: Automatisering & IT, Drukkerij & Uitgeverij, Onderwijs & Opleiding, Overheid & Non profit, Zakelijke dienstverlening

Dit profiel is gevalideerd door een Jobcoach

Wie ben ik?

Ik ben een sociale, nauwkeurige en bescheiden jongeman. Ik heb interesse op veel gebieden en ik ben op zoek naar een fulltime administratieve baan. Mijn kwaliteiten zijn mijn nauwkeurigheid, het leveren van kwaliteit en mijn motivatie. Ik werk graag in een team waarbinnen ik mijn eigen werk zelfstandig kan uitvoeren.

Wat kan ik?

Ik ben goed in het schrijven van teksten, administratie, database managen, invoeren, plaatsen & controleren van gegevens, handig en zeer nauwkeurig.

Je kunt erop vertrouwen dat ik mijn gemaakte afspraken ook nakom. Pas als mijn taak is volbracht, stop ik. Door nauwkeurig te werken maak ik zo min mogelijk fouten. Ook bij werkdruk, tegenslag of teleurstelling blijf ik mijn werk goed doen. Schriftelijke zaken kan ik op een heldere, correcte manier overbrengen. Het werk voer ik met verstand van zaken zelfstandig en op tijd uit. Het werk neem ik serieus en zet me in voor kwaliteit.

Waar heb ik hulp bij nodig?

Ik heb hulp nodig bij het nemen van initiatief, in het contact leggen met mensen en ik heb duidelijke taken en opdrachten nodig.

Wat zoek ik?

Het liefst heb ik een administratieve baan waar ik mijn kwaliteiten in kwijt kan. Dit kan zowel het beheren van een database, webshop of het verwerken van administratie zijn. Maar ook het werken in een postkamer of het digitaliseren van documenten past bij mij.

Meer informatie